Съвети и препоръки

Употреба:

  • 1 капсула дневно преди или след закуска. Не приемайте повече от 1 дневно.
  • Пийте повече вода и яжте повече плодове. Недостатъчното количество вода в организма ви намалява нивото на глюкозата в организма ви и това води до слабост и замаяност
  • НЕ пропускайте хранения! Особено закуска или обяд. Това е важно докато приемате капсулите, за да поддържате редовен режим на хранене, включващ чиста вода и сокове
  • Не приемайте алкохол докато приемате Лида. Това ще неутрализира нейното действие.

Указания:

  • Капсулите за отслабване Лида не са подходящи за лица под 16 годишна възраст или възрастни хора над 65 години.
  • Капсулите са неподходящи при бременност и кърмене
  • Не приемайте капсулите, ако имате високо кръвно налягане, проблеми със сърцето, сърдечните съдове или проблеми с черния дроб
  • Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не може да замести разнообразното хранене
  • Не използвайте този продукт ако сте на медикаментозно лечение
  • Лида не е лекарство

Препоръчителен начин на хранене по време на прием на Лида Дайдайхуа

Пийте по няколко литра вода на ден. Това е много важно за вашето тяло, тъй като водата го пречиства, помага за изхвърлянето на токсините и държи стомаха пълен, което пък подтиска постоянния апетит. Яжте леки храни, повече плодове и зеленчуци и пийте сокове.

Ако не пиете достатъчно вода, може да получавате главоболие и неразположения, за това тя е много Важна.

Ако имате проблеми със съня се стремете да пиете хапчетата за отслабване Лида възможно най-рано сутрин и се и избягвайте употребата на много кофеинови напитки. Самата Лида има ободряващо действие и допълнителни напитки от сорта на кафе и кока кола не са препоръчителни и могат да доведат до сърцебиене и леко повишаване на кръвното. Едно кафе сутрин е напълно достатъчно.

След няколко дни употреба на Lida и прием на повече вода организма привиква към неразположенията.

Избягвайте на всяка цена всякакви мазнини – спрете веднага с майонезата, сладките, мазните меса и така нататък. Действително нереално е да си мислите, че може напълно да спрете приема на мазнини. Но всеки организъм се нуждае от определено количество мазнина, която по никакъв начин няма да му навреди. Просто се погрижете това количество да е минимално. Лида намалява апетита и държи сит, но неможе да замести пълноценното хранене, затова не гладувайте, а хапнете по нещо-сутрин, обед и вечер.

Претегляйте се веднъж седмично, за да сте наясно накъде върви вашето тегло. По-честото претегляне е безполезно и може само да унищожи вашата мотивация.

Реални промени в теглото ще са налица в интервал от една седмица. Нормалното темпо на сваляне на килограми е до около килограм и два килограма на седмица. Повече от това не е особенно желателно, тъй като може да бъде прекалено драстично за вашия огранизъм и той да не го понесе добре. Ще има седмици в които вашето тегло ще остане непроменено спрямо предходното замерване – не се притеснявайте това е напълно нормално.

Не на последно място радвайте се на успехите, които сте постигнали и се грижете за доброто си самочувствие и усмивка, изглеждайте добре в собствените си очи и това ще се отрази и на околните.

При започване на Лида капсули за отслабване е възможно да е трудно да си спомните за хранителните нужди на вашето тяло. Лида Daidaihua подтиска апетита толкова добре, че ще си помислите – “Не ми се яде, следователно не е необходимо”. Това не е вярно. Трябва да се храните по време на прием на Лида капсули за отслабване. Най-важното, трябва да имате здравословна закуска и да се храните четири – пет пъти на ден. Малки порции, здравословни храни, зеленчуци – сами направете своя избор в зависимот от предпочитанията си. Може да си кажете: “Перфектно – не се храня значи губя тегло”. А дали е така?

Трябва да се храните, за да изгорите мазнините в тялото. Това е факт: Първото хранително изискване на тялото ви е енергия. Без достатъчно енергия, тялото ви ще превръща мускулен протеин в енергия, за да се хранят мозъка, нервната система и червените кръвни телца.

Тези специални тъкани не притежават метаболитни механизми за изгаряне на мазнините. Те само горят въглехидрати. Когато приема на въглехидрати падне под необходимото, тялото започва да конвертира протеин във въглехидрати, за да отговори на своите нужди. Крайният резултат е загуба на мускулна тъкан.

Да, кантара може да сочи, че сте изгубили “тегло”, но сте загубили много тъкан, която изгаря мазнините. Мускулната тъкан изгаря 70% от мазнините в тялото Ви, ето защо губейки мускули способността Ви да горите мазнини намалява.

В действителност загубите на “тегло” по време на диета може да представлява до 10 – 20% от тези килограми в загуба на мускулна маса. Така в последствие не само ще възвърнете това тегло, но и малко отгоре. Всичко това, защото имате нарушена способност да горите мазнини.

Ако следвате тези препоръки, ще отслабнете бързо и лесно с Лида DaiDaihua. Премахването на нишесте и сладкиши е чудесна идея докато отслабвате, но все пак здравословни хранителни добавки са необходими за ефективността на процеса на отслабване.