Безплатна доставка до адрес или офис на куриерска фирма!

Безплатна доставка при поръчка на кой да е от продуктите Лида стара формула, Лида нова формула, Lida Slim Strong, Slimming Lady, Мейзитанг, Мейзитанг A1, Мейзитанг MSV, Липовон, Супер Слим, Ултра Слим, Ultra Effect, Слимикс, Зелено кафе, Лют червен пипер, ABC Акай Бери, Lipozene и други.

Доставките на всички продукти за отслабване са безплатни и се извършват в рамките на един-два работни дни след потвърждаване на поръчката чрез куриерска фирма „СПИДИ“ или „РАПИДО“ при пълна дискретност! Всички продукти са опаковани в непрозрачна опаковка и не е упоменато съдържанието. 

За списък на възможните офиси за доставка, моля разгледайте следния линк – офиси! На линка в секция офиси ще намерите списък с всички възможни офиси на куриерска фирма Рапидо, а в секция офиси до поискване/подизпълнител, можете да видите и пълен списък с възможните офиси на СПИДИ по населени места. В някои малки населени места или квартали е възможно да изберете само офис на Рапидо или само офис на Спиди, моля разгледайте подробно списъка от линка по-горе, за да изберете най-подходящият и удобен за Вас. В случай, че не намирате удобен куриерски офис, моля не се колебайте да използвате опцията доставка до точен адрес, която също е безплатна. 

С нас доставките са надеждни и сигурни! Куриера Ви дава възможност да отворите пратката безплатно . Заплащате чак след като се уверите, че сте получили желания продукт.

Предлагаме доставки до всяка точка на България. Доставката в България е напълно безплатна без значение от населеното място и дали е до точен адрес, Офис на Рапидо или офис на Спиди.  За ” Преглед преди да платиш” – безплатно. При доставка до точен адрес, моля проверявайте съдържанието на пратката и целостта на продукта в присъствието на куриера. За фиксиран час на доставка  се заплаща куриерска такса приоритет в размер на 2.40 лв.

Моля при регистрация прилагайте точен Ваш адрес и телефон за връзка( изисква се от куриера, за да ви се достави пратката )

За доставки извън България, моля пишете ни към поръчката вашите точни координати за връзка.

Предлагаме доставки до всяка точка на Румъния и Гърция на цена от 15 лв в рамките на два-три  работни дни!

Цена за доставка извън България до останалите страни – в зависимост от самата поръчка и след предварително запитване.