Безплатна доставка до точен адрес!

Безплатна доставка при поръчка на кой да е от продуктите Лида стара формула, Лида нова формула, Lida Slim Strong, Slimming Lady, Мейзитанг, Мейзитанг A1, Мейзитанг MSV, Липовон, Супер Слим, Ултра Слим, Ultra Effect, Слимикс, Зелено кафе, Лют червен пипер, ABC Акай Бери, Lipozene и други.

Доставките на всички продукти за отслабване са безплатни и се извършват в рамките на един-два работни дни след потвърждаване на поръчката чрез куриерска фирма „Еконт Експрес“  при пълна дискретност! Всички продукти са опаковани в непрозрачна опаковка и не е упоменато съдържанието. 

С нас доставките са надеждни и сигурни! Куриера Ви дава възможност да отворите пратката безплатно . Заплащате чак след като се уверите, че сте получили желания продукт.

Предлагаме доставки до всяка точка на България. Доставката в България е напълно безплатна без значение от населеното място и се извършва  до офис на Еконт Експрес или до точен адрес. За ” Преглед преди да платиш” – безплатно. При доставка до точен адрес, моля проверявайте съдържанието на пратката и целостта на продукта в присъствието на куриера. За фиксиран час на доставка  се заплаща куриерска такса приоритет в размер на 2.40 лв. 

Поръчки направени до 14:00 ч. в работен ден се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки направени след 14:00 ч. в работен ден и събота и неделя и официални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Моля при регистрация прилагайте точен Ваш адрес и телефон за връзка( изисква се от куриера, за да ви се достави пратката )

За доставки извън България, моля пишете ни към поръчката вашите точни координати за връзка.

Предлагаме доставки до всяка точка на Румъния, Гърция и Германия на цена от 20 лв в рамките на два до пет  работни дни! За момента не предлагаме доставка до други дестинации, освен България, Гърция и Румъния.