Безплатна доставка!

Безплатна доставка при поръчка на кой да е от продуктите Лида стара формула, Лида нова формула, Lida Slim, Мейзитанг, Мейзитанг A1, Мейзитанг MSV, Липовон, Супер Слим, Ултра Слим, Ultra Effect, Слимикс, Зелено кафе, Лют червен пипер, ABC Акай Бери и T3 Liothyronine

Доставките на всички продукти за отслабване се извършват в рамките на един-два работни дни след потвърждаване на поръчката чрез куриерска фирма „СПИДИ“ или „ЕКОНТ“ при пълна дискретност! Всички продукти са опаковани в непрозрачна опаковка и не е упоменато съдържанието.

С нас доставките са надеждни и сигурни! Куриера Ви дава възможност да отворите пратката безплатно . Заплащате чак след като се уверите, че сте получили желания продукт.

Предлагаме доставки до всяка точка на България. Доставката в България е напълно безплатна без значение от населеното място и дали е до точен адрес, Oфис на Еконт или офис на Спиди.  За ” Преглед преди да платиш” – безплатно. При доставка до точен адрес, моля проверявайте съдържанието на пратката и целостта на продукта в присъствието на куриера. За фиксиран час на доставка  се заплаща куриерска такса приоритет в размер на 2.40 лв.

Моля при регистрация прилагайте точен Ваш адрес и телефон за връзка( изисква се от куриера, за да ви се достави пратката )

За доставки извън България, моля пишете ни към поръчката вашите точни координати за връзка.

Предлагаме доставки до всяка точка на Румъния и Гърция на цена от 15 лв в рамките на два-три  работни дни!

Цена за доставка извън България до останалите страни – в зависимост от самата поръчка.